Υποστήριξη IT

Τι είναι

Είναι σημαντικό να εξασφαλίσετε την καλύτερη δυνατή τεχνική υποστήριξη για την επιχείρησή σας. Το πλήρως εκπαιδευμένο και έμπειρο Τμήμα IT της εταιρείας μας θα ελαχιστοποιήσει τις δυσλειτουργίες και θα μειώσει το downtime για να παραμείνετε παραγωγικοί.

Είναι ζωτικής σημασίας για την εταιρεία σας να λειτουργεί άψογα και όλα τα κομμάτια του παζλ που συνθέτουν την καθημερινή λειτουργικότητά της να είναι καλά συνδεδεμένα, προκειμένου να εξασφαλιστεί η υπεροχή σας έναντι του ανταγωνισμού.

 

IT Υπηρεσίες που παρέχουμε

Σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες μάρκες και ηγέτες τεχνολογίας, όπως η HP, η Dell, η Lenovo, η Cisco, η Microsoft, η Symantec, η McAfee, η Veeam, η Storagecraft, η Veritas, η Watchguard και πολλοί άλλοι, παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις.

Μελετάμε την ανάγκη σας, σχεδιάζουμε τη λύση που σας ταιριάζει, προσφέρουμε τον εξοπλισμό και υποστηρίζουμε τη λύση μέσω των πακέτων υποστήριξης.

Πουλάμε, εγκαθιστούμε και ρυθμίζουμε όλους τους τύπους εξοπλισμού που απαιτούνται για την πλήρη μηχανοργάνωση της εταιρείας σας. Μερικά από τα προϊόντα & υπηρεσίες που παρέχουμε είναι Servers (Microsoft ή Linux – εικονικά ή φυσικά), εξοπλισμός δικτύου, δομημένη καλωδίωση, Firewall, UPS, συστήματα Backup και Disaster Recovery (on & off site), καλωδιώσεις Ethernet, Routers, NAS, Hot-Spots, Ασφάλεια Δεδομένων, Συστήματα Παρακολούθησης, Έλεγχοι Πρόσβασης Πόρτας, Συστήματα Ασφαλείας και πολλά άλλα.

 

Τι προσφέρουμε

 • 1. Σχεδιασμός δικτύου

  Μελετάμε τις ανάγκες σας και σχεδιάζουμε για την επιχείρησή σας την κατάλληλη υποδομή που θα επιτρέψει τη μελλοντική ανάπτυξή της.

   

  2. Δομημένη καλωδίωση

  Σχεδιάζουμε, εγκαθιστούμε και οργανώνουμε την απαραίτητη καλωδίωση για την υποστήριξη του μηχανογραφικού εξοπλισμού της εταιρείας σας.

   

  3. Εγκατάσταση εξοπλισμού

  Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση του απαραίτητου εξοπλισμού σε νέες και υπάρχουσες εγκαταστάσεις.

   

  4. Υπηρεσίες Active Directory

  Σχεδιασμός και υλοποίηση του Active Directory και domain της εταιρείας σας.

   

  5. Virtualization

  Συμβάλλουμε στην υποδομή των server σας και κάνουμε την εταιρεία σας αποτελεσματικότερη μειώνοντας τα καθημερινά σας έξοδα.

   

  6. Λύσεις Back Up

  Παρέχουμε πλήρη λύση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας βάσει των αναγκών και του προϋπολογισμού σας, είτε εντός είτε εκτός του χώρου σας, ή ακόμα και σε υπηρεσίες cloud, πλήρως αυτοματοποιημένες και αξιόπιστες.

   

  7. Υπηρεσίες Email

  Υποστηρίζουμε όλα τα σημαντικά συστήματα & παρόχους ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπως το Office365, το Google G-Suite, ο Microsoft Exchange Server και ο Kerio Mail Server. Επιπλέον, είμαστε σε θέση να μεταφέρουμε δεδομένα από μια υπηρεσία σε άλλη ή να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε & να ενεργοποιήστε οποιονδήποτε διακομιστή θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

   

  8. Σχεδιασμός δικτύων WAN & WLAN

  Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή την πολυπλοκότητα του συγκεκριμένου έργου, θα σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους επιθυμητούς στόχους σας. Από την εμπειρία μας, είμαστε σε θέση να παρέχουμε λύσεις όπως ασύρματες γέφυρες point-to-point ή point-to-multipoint, δικτυακά δίκτυα VPN και δίκτυα ασύρματης πρόσβασης.

   

  9. Συμβουλευτικές υπηρεσίες

  Σας συμβουλεύουμε σχετικά με τις συνολικές σας εγκαταστάσεις δικτύου, τα θέματα επιδόσεων και αναβαθμίσεις και την υποστήριξη χρηστών γενικά.